VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

YOU IS YOUR POWER

IMG_6946

Tänkvärda ord från lekrummet i helgens boende


Tänk vad viktigt det är att vi som vuxna får våra barn att känna sig viktiga, kunniga och starka. I sig själva. Att de klarar mer än vad de tror och att de ska göra det de blir lyckliga av. Våga vara sig själva. Att de är en resurs i sig själva. Det finns ju faktiskt ingen som är som du.


Jag känner mig glad den här veckan! Brukar finnas mycket energi med en extra bra helg i bagaget. Jag hann inte titta in här i morse och sen har dagen bara rullat på. Jag har haft massa kul på schemat och det känns som att de tre sista veckorna på praktiken kommer att bli de bästa.


Idag gick jag till och från praktiken och efter middagen var jag och Karin ute på en promenad så över milen har det blivit. Hur härligt som helst. Svärfar är tillbaka i Sverige igen och var och hälsa på oss innan också. Blir alldeles varm i hjärtat av att se Idun och Aston bli så glada över att se för dom andra viktiga personer.
Kommentarer


 1. Sandra 17 april, 2018 on 22:46 Svara

  Du som älskar citat (känns som det iaf) har du något du tatuerat? Har sett att du har tatuering med text men ej vad det står ?

  • Evelina 18 april, 2018 on 08:28 Svara

   Ja jag har två texttatueringar på revbenen, en på varje sida 🙂
   På den ena sidan (vänster) står det With every heartbeat och på höger är också text från en låt (sex rader ovanpå varandra). Låten är Maybe med Kelly Clarkson 🙂

   • Sandra 18 april, 2018 on 12:22 Svara

    Tack för svar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna