VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

LIVET UTAN TV

Hej från oss! En helg utan TV (finns ingen i huset) är verkligen att rekommendera emellanåt. Visst har vi iPhones och padda (i princip hela huset kan styras via appar) men det känns ändå skillnad. Hemma brukar vi ha TV:n på inte minst i bakgrunden på morgnarna. Idag åt vi frulle och gick sen ut på promenad i naturen som finns precis utanför dörren. Kollade på runstenar och nybyggda hus. Fick lite inspiration till våra byggen. ”Hem” för kuddkrig och altanhäng, dans och lek, gunga… I vardagsrummet! Ja det hänger en gunga här inne haha…. Ut för ny prommis och glassinköp. Mer altanhäng och bus med mys. On and on. Ni kan se mer på min instastory (happilyeve).Såhär skulle jag vilja bo ändå. SKOG runtom. Vi har små, små skogspartier hemma runt oss men detta (runt Vallentunasjön) tycker jag är helt perfekt. Tror jag är redo för att bo i stugan på deltid, där har vi skogen runt knuten.Kommentarer


 1. Sandra 14 april, 2018 on 19:35 Svara

  Jag hängde inte riktigt med, får ni bo i ett hus för att göra reklam för det? Hyr de ut husen eller är det reklam för husbygge?

  • Evelina 14 april, 2018 on 19:44 Svara

   Det är inför ett betalt samarbete med Movehome, som jag gjort inlägg för tidigare. Denna gången får vi testa att bo i ett minst sagt modernt hus med mkt nytänk. Jättekul samarbete! Ska skriva mer om huset i kommande inlägg ?

   • Sandra 15 april, 2018 on 00:36 Svara

    Ok då förstår jag mer 🙂 Tack för svaret.
    Ska bli intressant höra med om det senare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna