VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BALANS?

Godmorgon i en ny, mjuk skjorta från Lindex! Vad härligt det är att vakna till en solig morgon och veta att snart, snart är den där solen riktigt värmande.


Jag tränade igår efter att minisarna somnat så känner mig sådär skönt matt i kroppen idag. Aston hade ganska svårt att somna så kvällen försvann rätt snabbt och sen var Mange hemma igen. Jag är inne i en period där jag uppskattar de där kvällarna när han är i stugan haha. Egentid med barnen och när de sover kan jag träna, blogga och titta på vad jag vill på TV:n. Igår hann jag bara med träningen men den kändes också viktigast. Prioritera är verkligen mitt nya ledord i livet. Prioritera och balans! Det känns som att jag för tillfället har hyfsad balans faktiskt men jag önskar mer tid för kärleken också. Perfekt att svärmor kommer hem från Spanien om några veckor igen, med abstinens efter barnbarnen ;).Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna