VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VÅR PÅ RIKTIGT!

Ännu en helg har passerat och blivit fina minnen. Förstår inte hur jag förr kunde tycka att det var kul att jobba helger, men å andra sidan är människan ett vanedjur och eftersom jag typ alltid hade jobbat helger var jag väl van. Sen är det ju rätt bra lön då också hehe. Men nu föredrar jag absolut att jobba måndag till fredag! Om man jobbar i kommunen här med myndighetsutövning har man dessutom 35 timmars arbetsvecka som heltid. Också önskvärt kanske framför allt med små barn hemma. De som inte har det verkar lockas av högre löner i grannkommunerna istället. Ett år kvar av studierna snart. Känns rätt mäktigt ändå, jag har studerat en väldigt lång period om man räknar in 1,5 års föräldraledighet haha. Det är snart 4 år sedan jag började plugga, med en 12 veckors Idun i magen…

 

Igår hade vi grilldate med Karin & Boris och barnen ute vid stugan. Det är många som är nyfikna på hur det går där så smidigt att slå ihop det med en sådan aktivitet som lunch. Barnen lekte och det var närmre 20 grader varmt!! När vi sen rullade neråt och hemåt visade temperaturen nästan häften, så det blir verkligen varmare där uppe.

 

 

En till fotbollsson? Jag tror det, här är en tvååring som ÄLSKAR att spela fotboll och som skjuter bättre skott än mig ungefär (inte så svårt i och för sig men han är ju ändå bara två år)

 

 

 

Sin storebror upp i dagen på fler än ett sätt är han. Kul att två halvbröder kan få så många likheter! Här roar vi oss med att ”köra bil” medan Mange bar in reglar från släpvagnen till stugan.

 

 

 

 

När vi kom hem var det ett par timmar kvar till fotbollsträning så vi tog oss en promenad hela familjen, Elion cyklade. Aston vill gå i princip heela tiden men här fick han en liten paus för han började gnälla men skulle ändå INTE sätta sig i vagnen haha. Dagen innan gick han nog 1,5 km själv och minst lika långt igår. Lik sin storebror även där, energi som är neverending 😉


Kommentarer


 1. Cecilia 9 april, 2018 on 12:26 Svara

  Visst är det varmare uppe på bääjet (berget) som vi säger ( bor på Stensholm med föräldrar i Tovrida) ? Åkte ner till Huskvarna igår i kjol och t-shirt och höll på att frysa ihjäl ?

  • Evelina 9 april, 2018 on 12:32 Svara

   Haha ja VERKLIGEN!! Precis som det är kallare där uppe på vintern, och mer snö på marken. Så bra att ha alternativ när man vill ha mer snö på vintern eller varmare på sommaren 😉

 2. Johanna 10 april, 2018 on 22:47 Svara

  Hej Evelina, Får jag fråga var du köpt Elions mössa? Den var väldigt fin. Har svårt att hitta en bra mössa till min son som är i samma ålder.

  • Evelina 11 april, 2018 on 14:44 Svara

   Det får du såklart ☺️? den är från kappahl om jag inte minns fel men köpt för ett tag sen tyvärr ? men Kappahl har överlagt snyggt till större barn tycker jag!
   Kram!

   • Johanna 11 april, 2018 on 17:15 Svara

    Ok, tack! Kram?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna