VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BELÖNAR MIG SJÄLV FÖR IDAG

Galet skönt att strax stänga ner datorn nu alltså. Har suttit i 10 (!!) timmar och skrivit idag. 2-3 i fredags. På det tillkommer många timmars läsning eftersom ALL kurslitteratur skulle refereras till. Och detta är bara en av två inlämningsuppgifter vi ska skriva under praktiken… Hjälp. Som om det inte vore fullt tillräckligt med bara praktiken! 😉


Såå, mer hör ni inte från mig idag alltså. Men jag ska försöka skriva i alla fall två inlägg varje dag. Insåg häromdagen att bloggen verkligen gått i sparlåga på sistone. Så jag ska göra mitt bästa för tätare uppdatering. Det behöver ju inte vara så avancerat. Eller!? Typ ett sånt här inlägg är bättre än inget?


1000007360083

Belöning till mig själv för att ha skrivit så jäkla bra idag – en minijordglob från Indiska. Som en liten reminder om att mitt mål med att ta examen är just att RESA mer haha. Den ska få stå här på mitt skrivbord.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna