VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIDAY NIGHT

God mat (håll-käften-gott till och med!) fina helgrosor och avklarade måsten – check, check och check. Nu blir det Lailaland i soffan, hoppas det är så bra som jag tror. Mange vill faktiskt också titta haha, han lyssnar på Rix FM varje morgon och gillar henne. Jag också, men framför allt den typen av TV-program. För ovanlighetens skull inget fredagsgodis för min del för jag mår illa. Bubbelvatten är ju gott det med, behöver detoxa efter allt påskgodis… ???

 

 


Kommentarer


  1. JUNITJEJ 6 april, 2018 on 22:14 Svara

    Så gott det ser ut!

  2. Sofie 7 april, 2018 on 12:27 Svara

    Åh vad sugen jag blev på grillad kyckling nu! Behöver också detoxa efter påsken!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna