VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MULLVAD

Vaknade med jordens huvudvärk någon gång mitt i natten och tänkte att jag nog inte heller slipper den här förkylningen som Elion och Mange har brottats med. Det är såklart inte konstigt att man smittar varandra i en familj, men hoppas på att slippa gör man såklart varje gång 😉 Aston sov i alla fall i sin säng hela natten fram till 06, för tredje natten i rad. Halleluja på den! Även om det skiftar fortfarande med nattsömnen så HAR det åtminstone blivit bättre.
 
Idag ska jag vara med på handledning för jourfamiljer och efter praktiken ska jag göra några ärenden som att köpa en doppresent inför morgondagen. Kanske åker hem vid lunch och sitter och skriver några timmar på den där inlämningsuppgiften också. Det brukar kännas bättre bara man har börjat! Som det är nu ligger den mest och skaver i tankarna. I övrigt ska det i vanlig ordning bli underbart med helg! En helg på hemmaplan, nästa helg åker vi på äventyr!

 

 

Jag som bara haft vita gardiner i jag vet inte hur många år har införskaffat ett par i mullvad. Måste sy upp dom (tänkte anlita svärmor när hon kommer hem för min symaskin är trasig) men det blev lite mer mysfaktor med dom tycker jag nog. Både gardiner och den mönstrade kudden kommer från H&M Home.

 

 

Ha BÄSTA dagen!

 


Kommentarer


  1. AnsoAnna 6 april, 2018 on 23:23 Svara

    Vi har också haft vita i en halv evighet men sen en tid tillbaka har vi ljusgråa i vardagsrummet. Och precis som du skriver blir det lite mer mysfaktor med ngt annat än bara vitt ?

  2. Jessica 7 april, 2018 on 07:45 Svara

    Kudden hade jag i varukorgen men plockade sen ur den, men nu när jag såg den hos dig så känner jag att jag måste ha den ändå. Så fin ju! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna