VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FUDGE CLEAN BLONDE

Tack för alla tips angående silverschampo! Detta blev det:

 

 

Ska bli kul att testa, om det är så bra som det sägs. Älskar att testa nya schampon (även om jag alltid alltid faller tillbaka till Redken all soft)/balsam/hårinpackning. Tyvärr ångrar jag att jag blev ljusare igen. Eller jag vill vara ganska ljus, men nu när det endast var blev ljusa slingor istället för blandade som de två senaste gångerna kände jag att jag nog ändå inte vill vara såhär ljus. Nåja, då vet jag vad jag vill nästa gång haha. Och silverschampot kanske gör att det känns bättre, när det blir en kallare nyans. Tycker att det redan känns gult trots nyansering. Detta silverschampot ska kunna användas även på brunare nyanser så det är ju bra även sen också, för kalla toner trivs jag bäst i.
 
Skulle egentligen behöva sätta mig och börja skriva på en inlämningsuppgift till skolan men jag orkar verkligen inte. Skriva när man är superdupermegatrött är ingen bra kombo. Imorgon är en ny dag!

 

KVÄLLSKRAM


 


Kommentarer


 1. Rebecca 6 april, 2018 on 09:12 Svara

  Se bara till att använda plasthandskar, om du inte vill gå rundor med smurfhänder sen vill säga ?

  • Evelina 6 april, 2018 on 09:17 Svara

   Haha snälla TACK för tips!!! ?

   • Rebecca 6 april, 2018 on 12:44 Svara

    Det står visserligen på baksidan av tuben, men jag lärde mig den hårda vägen så att säga ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna