VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DE VÄXER SÅ DET KNAKAR

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Tips

lindex barn pojk

Stundande vår betyder klädinköp till de små! Den här t-shirten får Aston, så himla FIN!


Ja man måste såklart inte köpa nytt bara för att det blir vår, men det finns inte så mycket att ärva mellan barnen och eftersom de växer så det knakar behövs det. Speciellt Idun och Aston har skjutit iväg i höjden och man märker på alla kläder att de blivit korta i ärmar och ben. Ska göra en noggrann inventering i barnens garderober en dag snart. Och i min. Har så mycket som jag inte använder och känner att jag nog kan skänka iväg en hel del. Eller kanske ha bloppis?


Det är krassligt här hemma men vi kämpar på. För närvarande är det Mange som är hängig men han jobbar på mer än heltid ändå, och Elion blir förstås hemma idag med eftersom han var så hängig igår. Hans pappa kom precis och hämtade honom nu, han får vabba idag. Själv ska jag iväg på hembesök med min handledare. Känner inte av springturen från igår någonting men det kanske kommer. Eller så ger det bättre kondition än jag trodde att springa i trappor hela dagarna på praktiken 😉Kommentarer


 1. Inne hos Ina 5 april, 2018 on 08:47 Svara

  Jag rensade min garderob igår. Fick en kasse kläder som ska på second hand och några plagg som ska återvinnas. Känns skönt att få lite ordning.
  Kram

 2. Anne 5 april, 2018 on 21:10 Svara

  Fy för alla dessa sjukdomar som sprids omkring såhär på vintern/våren.. :/ I december hann vi ha både magsjuka och en förkylning. I januari fortsatte den långdragna förkylningen. I februari hade vi influensan och låg totalt däckade i 3 veckor, i mars blev vi återigen förkylda och hann knappt bli friska innan vi nu är förkylda IGEN och stora dottern har även öroninflammation. Alltså vad ÄR detta! ?? Nu har vi dessutom en 11-dagars bebis här hemma som blivit smittad.. Inte kul!

 3. Malin 5 april, 2018 on 21:43 Svara

  Åh en bloppis kan du väl ha ☺️ Du har alltid så fina kläder ? Och barnkläder såklart ☺️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna