VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WHAT A WEEKEND

Jag säger som Mange – helgerna går alldeles för fort! Igår var en speciell dag, Idun var på bio för första gången i sitt liv. Som hon har längtat och vi fick en riktigt mysig stund bara hon och jag.

 

Fler som ätit våfflor idag eller? 😉

 

 

Vi blandade våffelsmet hemma, packade med oss våffeljärn och körde ut till stugan där Mange höll på att greja (vi skjutasde ut honom på morgonen). 11 grader OCH sol idag – jackpott! Har börjat göra våfflor med havregryn och rågsikt i men det vette tusan… Nyttigare kanske ja, men vanliga är nog godare 🙂

 

 

 

Hemma i stan har det mesta smält bort nu (HOPPAS det blir vår på riktigt nu!!) men i stugan är det en hel del kvar. På vintrarna brukar det vara kallare där än inne i stan, och på somrarna varmare.

 

 

Vem var gladast? Förmodligen Aston som envisades med att äta snö…….

 

 

 

Brothers ♡

 

 

 

Planetens fettigaste hår? Haha, hatar verkligen att ha det men ibland vill jag bara dra ut på det så mycket som möjligt eftersom det blir extra fint när det väl tvättas sen hehe. Jag njöt såklart ändå där jag satt. Imorgon ska jag äntligen till frisören! Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska säga men det lutar åt ungefär som sist (blandade slingor) men med några fler ljusare än då och sen en riktigt kall nyansering.

 

 

Vi avslutade med att gå lite på isen innan vi åkte hemåt för Elions fotbollsträning. Eller, jag och Elion åkte dit. Det var så få med på dagens träning (antar att vädret lockade desto fler mammor och pappor) och det slutade med att jag erbjöd mig att stå målvakt plus fick med en annan pappa. Var riktigt kul!


Hoppas att du också har haft en härlig helg!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna