VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SOMMARTID & PÅSK

Nybakat frallor by M hör till helgmorgnarna hos oss ?


Idag blev det fil och müsli som ofta på vardagsmorgnar. Nu under praktiken äter barnen på fritids och förskola så det känns mest som ett nödvändigt ont att få i mig lite bränsle innan vi åker. Vad härligt det känns att ha barnaskaran samlad igen, Elion har varit hos sin pappa lite extra i och med farfars besök i Småland. Och nu är påskveckan här! Tror vi behåller honom lite extra och över påsken ?


Påskplanerna är innebandycup på långfredagen, kalas för Elions del på påskafton, middag hos mig pappa på annandagen…. Och mer lär tillkomma längs vägen. Önskar en solig påsk med många timmar på vår baksida där det blir bastu så fort solen kilar fram. Inviga grillen är ett mål och en förhoppning med helgen. Grillat ÄR ju verkligen godast, och tillbehör som coleslaw ?
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna