VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

2 DAGAR TILL BF

Ikväll har jag och Johanna myst på Pinchos, så här två dagar före hennes beräknade förlossningsdag. Hon tittade storögt på mig när jag sa att jag är avundsjuk på henne som ska föda barn snart ?


Jag äter alltid baconinlindade dadlar på Pinchos. Idag var de sådär alldeles perfekta! Vardagslyx på hög nivå. Inte ett ord om jobb eller skola, bara kärlek, familj, livet i fokus. Väldigt befriande faktiskt, eftersom jag tänker mycket på just framtiden med jobb just nu. Kom hem till en sovande man som önskat att jag skulle komma hem sent så han skulle få sova i soffan ostört haha. Min superman som trots superkrafter såklart också blir jättetrött emellanåt. Med den här natten i bagaget undrar jag hur vi orkade att ha alla nätter såhär för bara någon vecka sen?!


Kommentarer


  1. Hanna 22 mars, 2018 on 20:31 Svara

    Vad mysigt med kompisdejt! Dadlar och bacon låter riktigt gott. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna