VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

G R E Y

Vem älskar Mios checkar där man får 300 kr rabatt när man handlar för 600? I do. Vi passade på att köpa nya mattallrikar och det blev dessa mörkgrå. Snyggt med kontrast mot allt det vita 🙂


Det blev prommis med Karro efter förskola/plugg och innan middag idag. Otroligt härligt med solsken och långprommis. Men det där med att man får D-vitamin från solsken, jag hörde att det inte alls stämmer under vinterhalvåret? Att solen inte står tillräckligt högt då och därmed inte ger den D-vitamin som man sägs få i sig av att vistas i solljus. Någon som har koll på denna viktiga fakta? Om så är fallet finns det ju ännu en anledning till att resa iväg till varmare breddgrader under vinterhalvåret! På tal om resor så har vi bestämt att det får räcka med vår Italientripp på fyra dagar i slutet av sommaren. Det är ju inte alls fy skam på något vis utan något vi verkligen ser fram emot, men vi har ändå funderat på att åka en vecka hela familjen också. Och när vi fick veta att vi får tillbaka en väldigt stor summa på skatten kändes ju den tanken ännu mer lockande, men vi har bestämt att det får gå i stort sett oavkortat till stugrenoveringen. Nu vill vi att det ska hända grejer på riktigt så att vi faktiskt kan börja att bo där ute!Kommentarer


 1. JUNITJEJ 20 mars, 2018 on 21:21 Svara

  Verkligen snygg dukning!

  • Evelina 20 mars, 2018 on 21:39 Svara

   Kalasdukning för några helger sen 🙂

 2. Marie 21 mars, 2018 on 09:16 Svara

  Läcker dukning, gillar den där gröna färgen verkligen mysig ☺️

 3. Maja S 21 mars, 2018 on 15:41 Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna