VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BESIKTNING AV ETT STYCK TREÅRING

Det slår mig allt oftare nu hur stora våra minisar har blivit. Två och tre år. Aston börjar bli nyfiken på att sluta med blöja han också vilket får mig att tänka på att snart har vi inte ens några blöjbarn längre! På något sätt har det känts never ending med blöjor, något man gör på rutin men som faktiskt tar ganska mycket tid, speciellt när det är x2. Det finns en del saker som känns lite vemodigt med att de blir större tycker jag, men att sluta med blöjan ger bara tillbaka en sorts frihetskänsla. Och att ha gått från två blöjbarn till ett sedan en tid tillbaka känns bra för ekonomin inte minst haha.

 

 

Vi började morgonen med 3-årskontroll på BVC, men Aston fick följa med han också. Jag flexade lite och lämnade dom sedan på förskolan direkt efter, innan jag åkte vidare till praktiken. Idun följer sina kurvor exemplariskt men det var Aston som skötte snacket. Ingen som blir förvånad hehe, han är en riiiiktig pratkvarn medan Idun är lite mer reserverad kring nya människor och situationer.

 
 

Flodhästklistermärket hon fick av läkaren ville hon såklart visa för kompisarna på förskolan.

 

Nu ska jag sitta några timmar vid datorn tänkte jag. Ligger en hel del efter och det fylls liksom på hela tiden. Igår kväll var jag på en superspännande föreläsning av Simon Häggström som har skrivit böcker om prositution. Väldigt gripande och ett ämne som väckte många tankar, och känslor. Hur givande det än var så kände jag dock tyvärr att just nu räcker praktiken gott och väl för att hinna med allt annat också ;).

 

Kram!

 


Kommentarer


 1. Therese 20 mars, 2018 on 20:54 Svara

  Kul att höra att det gick bra på Bvc. Från en Bvc-sköterska som läst din blogg sedan 2009 när jag blev mamma för första gången ???

  • Evelina 20 mars, 2018 on 21:40 Svara

   Åh vad roligt att du hängt med så länge!!
   BVC-sköterska måste vara ett väldigt givande och kul jobb 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna