VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET BÖRJAR DOFTA VÅR

Nu ÄR våren nära, ingen tvekan om det. Även om det fortfarande ligger massa med snö. Eller, min f.d svärfar (som är nere på besök) visade mig bild på hur det ser ut hemma hos dom nu, uppe i norr, så om man jämför har vi lite snö hehe.


Vi har haft en urhärlig dag! En vagnpromenad med minisarna medan Mange snickrade i stugan och så grill plus lek där ute när vi hämtade honom. Sen kollade jag på Elions fotbollsträning innan middag och söndagsglassen i soffan när minisarna somnat. En sån där dag med lite allt möjligt inbakat. Det är de bästa dagarna.En snygg man ❤️Två pannkakskockar (de gjorde pannkakor ?)Ett stycke vägg till uppe, mellan barnrum och vardagsrum. Nu börjar man få ett hum om hur det kommer att se ut.


Kram & Godnatt!Kommentarer


  1. JUNITJEJ 20 mars, 2018 on 21:46 Svara

    Underbart med vår i luften!

    • Evelina 20 mars, 2018 on 22:09 Svara

      Ja visst är det!! 🙂 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna