VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPY HELG!

Tacofredag avslutade jobb/praktik/förskola/skolveckan hos oss. Det är väl aldrig fel?! Tycker inte jag som älskar tacos haha. Vi hade kompis till Elion hemma också, då är tacos extra bra och smidigt också.Idag tar vi en roadtrip till svärföräldrarnas stuga. Svärmor åker till Spanien på måndag så vi vill träffa henne innan dess.


Tidigare kom Johanna och Wilgot förbi och lekte medan Mange jobbade en stund. Förstår inte varför vi är så dåliga på att ta oss tid för såna spontantträffar? Det ger så mycket och behöver absolut inte vara något speciellt. Vi får bättra oss. Kanske blir mer nu framöver när de får en bebis till och är hemma mer, kombinerat med vår och obligatorisk lekplatshäng ☀️Kommentarer


  1. Hanna 18 mars, 2018 on 20:42 Svara

    Det är så gott med tacos. Tröttnar aldrig. 🙂

    http://hannafialotta.blogg.se

    • Evelina 20 mars, 2018 on 21:40 Svara

      Nej inte jag heller haha! Mange är lagom motiverad till tacomiddagar dock 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna