VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TRADITIONSBLOMMOR

Godmorgon säger jag med vackra lila tullisar! Jag vill gärna ha massa traditioner i familjen, stora som små, och att köpa blommor till barnen när de fyller år är en. Dessa är Iduns födelsedagsblommor.


Solen skiner och jag känner mig glad igen! Klart det kommer bli bra ändå, kanske ännu bättre. Jag vet ju av erfarenhet att det inte alltid blir som man tänkt sig men det ofta blir bra ändå. Men när man ställer sig in på något väldigt mycket är det jobbigt att ställa om när man samtidigt dessutom är väldigt otålig. Nu lutar det åt föräldraledighet hela sommaren och sen kanske söka extrajobb till hösten. För jag vill ändå börja få mer erfarenhet utanför praktikerna, och efter sommaren är det lite sista chansen eftersom det blir sista läsåret innan examen. Men att vara föräldraledig hela sommaren är nog också lite sista chansen så det är klart att det känns superhärligt att få ha en hel sommar med barnen. Stackars dig som måste vara ledig en sommar med barnen skrattade Mange häromdagen för att muntra upp mig och ja, jag inser att det är ett i-landsproblem haha.Med blött och oborstat hår åker jag nu mot skolan för seminarium. Mitt hår är väldigt torrt och slitet i längderna nu så jag undviker att ens föna det. Är visst över 17 veckor sen jag var hos frisören så tiden jag har bokat känns efterlängtad minst sagt.Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna