VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UTBILDNING FÖR ADOPTIVFÖRÄLDRAR IKVÄLL

Hej torsdag!

Sista praktikdagen för den här veckan, imorgon väntar seminarium på skolan. Eller en halvdags seminarium blir det, efter lunch tänkte jag sitta på bibblan och läsa någon av böckerna som är till en av inlämningsuppgifterna vi ska göra under praktikperioden. Det blir en lång dag idag, jag ska vara med min handledare när hon föreläser för blivande adoptivföräldrar om anknytning, det är en utbildning som är kvällstid.

 

Vill passa på att ge er ett supertips på var ni kan hitta presenter av alla de slag – bröllopspresenter, doppresenter, kärlekspresenter eller vad det nu kan vara. Mors dag är ju snart, kanske du vill ge din mamma eller bara en mamma något fint och personligt? Presenter.se har ett utbud jag skulle vilja kalla enormt och heltäckande. Jag bara älskar att ge upplevelsepresenter eftersom jag tycker att tid och upplevelser tillsammans är ungefär det finaste man både kan ge och få. Perfekt som bröllopspresent alltså vilket jag letade för ett tag sen när min systers bröllop närmade sig.

 

 

presenter.se

 

Vi gav min syster och hennes man en spamassage för två i Göteborg och de blev superglada 🙂 Från startsidan kan du klicka dig vidare till upplevelsepresenter och sen fylla i information som t.ex. var upplevelsen ska utföras.
 
KRAM


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna