VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DAGS FÖR DEJT!

Den här morgonen för två år sedan gick vi in i vecka 39+0 och tänk att jag inte hade en aning om att vattnet skulle gå kvällen därpå. Det är en del av tjusningen med att vara gravid tycker jag – spänningen!


Morgonen idag hade jag lite spontanträning sådär, ja man kan nästan kategorisera det som träning i alla fall. I praktiken har jag puttat typ 50 kg genom snön bort till förskolan, det var helt oplogat på morgonen och det hade väl kommit ungefär en dm snö. Sen var bussen försenad, så jag pulsade vidare till praktiken. Det är en prommis jag har tagit varje morgon sen start med undantag för den första dagen då jag valde bussen.


Nu ska jag försöka piffa till mitt trötta jag lite snabbt – Mange har ordnat med barnvakt eftersom vi firar 4,5 år. Läste häromdagen att om man har barnvakt en kväll i månaden så minskar risken för separation med 14 %. Jag kan faktiskt förstå det (till viss del, självklart varierar omständigheter), det är välbehövligt att komma bort från vardagsstressen med allt vad småbarn innebär och bara se VARANDRA. Nu blev det ju bara två veckor som svärmor och svärfar var barnvakt mitt i veckan innan sjukdomarna tog över, men de veckorna var det faktiskt mindre tjaffsigt här hemma haha.Kommentarer


 1. Sandra 6 mars, 2018 on 18:11 Svara

  Vad duktiga ni är på att gå på dejt! Ja som småbarnsförälder (eller egentligen alltid men särskilt då) tror jag verkligen att det är ett bra sätt att få förhållandet att fungera. Att få tid att SE varandra och bara vara vuxna en stund. Jag blir väldigt inspirerad när jag läser allt ni hittar på, jag får nog ta och boka in en dejt med mitt hjärta 🙂
  Ha det så mysigt ikväll!
  /Sandra ( http://kojatillslott.se )

  • Evelina 14 mars, 2018 on 21:25 Svara

   Det gör du rätt i! 🙂
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna