VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SIMPLE AS PIZZA

Att veckodejta är min nya hobby tillsammans med Mange. Det är en fantastisk chans till att strössla glitter på sin relation mitt i vardagslunket. Och det behöver ju inte vara särskilt avancerat – igår var vi inte sugna på något och ganska trötta så vi åkte till en av stans mysigaste pizzerior. Simple as that. Det är att sitta och prata ostört och bara ha ögon för varandra i någon timme som är det viktiga, sen spelar det ingen egentlig roll var man är eller vad man äter.

 

 

Och vet ni vad. Farmor och farfar som missade minisarnas övernattning pga. sjukdom helgen när min syster gifte sig vill ta igen det i helgen. Vi blir alltså barnfria lördag till söndag och det känns ju bara helt underbart. Att få sova ostört en natt! Vad vill vi hitta på? Alltså förstå hur skönt att slippa tänka på klockan på kvällen, vakna helt av sig själv och kunna krypa ner och slappa framför nyhetsmorgon eller en serie efter frukost. Jag har inga ord för hur mycket jag längtar!

 

Praktiken tar ut sin rätt nu när jag har fått vara med på mer möten, är så trött om kvällarna. Men det är så kul nu när jag får vara med på mer! Längtar inte alls tillbaka till skolan så tur att vi bara är inne på vecka två av tio.

 

KRAM

 


Kommentarer


  1. Sofia 8 mars, 2018 on 20:09 Svara

    Ser mysigt ut! Vad heter pizzerian? Ska snart besöka Jönköping igen och de ser ut som ett ställe i min mans smak 🙂

    • Evelina 8 mars, 2018 on 20:17 Svara

      Dal baffo 🙂 Det ÄR mysigt. Godaste pizzasalladen och bröd med olika smörer till förrätt. Finns mer än pizza ockå men det är pizzan vi går dit för 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna