VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S U N – DAY

Vår morgon började med ett hallelujamoment. Man ska ju helst inte säga sånt här högt med risk för att jinxa, men Aston sov heeela natten i sin säng! Vet inte när det hände senast. Det har ju hänt ett par gånger förr men regel är att han trippar in till oss mitt i natten någon gång. Igår natt var det dock kanske en vändpunkt. Han ropade i sin sängen (istället för att bara komma in till oss) och när jag gick dit sa han att jag skulle lägga mig med honom, så det gjorde jag. Inte det ultimata men ändå framsteg att han uttryckte att han ville sova i sin säng. Så nu har jag fått hopp om mer sömn igen. Bra tajmat också att det blev ostörd sömn fram till 06 eftersom jag och Mange somnade vid halv ett. De var så söta när de trippade in tillsammans, Idun och Aston och sa att de ville gå upp. Pappan fick en välförtjänt sovmorgon. Den här rejäla sjukdomsperioden med snart två veckors vabbande avslutas i alla fall med otroligt mycket kärlek i hjärtat. Syskonen har haft en riktigt syskonvecka och helg och det är det finaste jag vet, att de leker tillsammans och har genuint roligt. Det får mig av någon anledning att längta efter vår och sommar och all utelek!

 

Vi har skjutsat ut Mange till stugan, gått en promenad till affären och om en stund ska vi ut till stugan igen för att grilla korv och lapa sol. Vilken U N D E R B A R dag det är idag!

 

Igår satt jag vid datorn en stund på mitt kontor, då joinade alla tre mig vid deras skrivbord. Idun i morgonrock, solbrillor och vårmössa, Elion i fotbollskläder såklart. Skulle vilja göra som en vän till mig hade och ha en hel maskeradgarderob åt barnen, eller i alla fall en låda. De älskar att klä ut sig. Nu är inte fotbollskläder och morgonrock maskeradkläder förstås, men ni förstår nog 😉

 

Jag har ordnat en liten skrivbordshörna åt främst Idun, det är hon som är mest pysslig. Elion har ett skrivbord på sitt rum och när Idun och Aston har varsitt sovrum kommer vi införskaffa ett till sånt här skrivbord med stol.

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna