VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BIO & EN TVÅTIMMARSSÅS
Är det fler än jag som typ i princip alltid gråter på bio? Spelar liksom ingen roll vad det är, minsta lilla som får mina känslor att vakna upp så blir jag berörd. Tror framför allt barnfilmer har den effekten, kanske för att de ofta har ett värdefullt budskap i sig.


Idag såg vi Coco, jag och min stora kille. Att gå på bio är lite av vår grej. Det var många familjer som gick tillsammans och det slog mig att vi också kommer att kunna gå på bio alla fem relativt snart. Det låter kanske konstigt, men på något vis har jag liksom inte haft en tanke på att det finns en tid utanför och efter bebisbubblan haha. En tid när vi inte ens behöver ha en extrablöja i väskan. Man kan väl säga att det blev minst sagt intensivt med två barn inom ett år, och det är nog först nu när vi har en nästan tvååring och en nästan treåring som jag inser det. Det är ju en väldigt speciell tid med små barn i huset. Magisk på såå många vis, men intensiv också som sagt.


Mange hade roat sig med att göra en sås i två timmar medan vi var borta (haha alltså ni förstår att han tycker det är kul att laga mat), och en riktigt mör vildssvinsstek. Nu sover minisarna och det blir monopol eller mello, Elion får välja. Kanske lyssna och spela samtidigt ?


Kommentarer


 1. Elina 4 mars, 2018 on 12:04 Svara

  Visst är det intensivt och så dubbelt! Tycker nästan att det är enklare när de är bebisar, de är liksom ganska behändiga ? Nu har vi en tioåring, åttaåring, snart treåring och en ettåring. De två yngsta håller oss konstant sysselsatta och ettåringen har börjat klättra på allt ? Samtidigt som jag får ångest över att tiden går så fort så slås jag ibland av tanken på hur mycket smidigare allt kommer att bli när yngsta är typ tre? Men då är ju äldsta tretton och vill kanske inte hänga på familjeutflykter på samma sätt ? Dubbelt alltihop!! ?

  • Evelina 4 mars, 2018 on 12:22 Svara

   VERKLIGEN!!! Exakt sådär känner jag också. Man får hålla tummarna och jobba för att ha fina relationer med alla barnen så att vi har många, många härliga upplevelser tillsammans även när de blir stora och flyttat hemifrån 😉
   Hur tycker du livet med fyra barn är jämfört med tre då? 🙂
   Kram!

   • Elina 4 mars, 2018 on 19:47 Svara

    Jag är så glad över att vi fick fyra barn ❤️ fick bland annat kämpa lite med ett missfall mellan trean och fyran, så det kändes inte helt självklart att vi skulle ha sån tur att kunna få fyra barn. Så känns lite svårt att medge att det är mycket med fyra barn. Minns inte heller riktigt hur det var att ha tre barn, mer än att jag trodde att det skulle vara jobbigare med bebis igen än vad det sedan blev. Men nu är vi dock rätt trötta båda två och kämpar dessutom fortf på med vårt hus och vår tomt. Så vi går nog lite på sparlåga just nu… Men jag vet inte om det är så mycket jobbigare med fyra än tre barn. Tror det mer handlar om att vi har haft tre år av småbarnsår sen trean kom. När hon föddes hade vi kanske ”reserver” att ta av eftersom tvåan då hunnit bli 4,5 år! Nu är reserverna dock lite klena… så en femma just nu skulle nog inte vara optimalt tillexempel ?Rörigt svar, men du förstår kanske vad jag menar?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna