VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

NU VÄNDER DET!

Lördag och det verkar *peppar peppar* som att barnen börjar bli pigga nu igen! Elion som är aktivast i stan har legat ihopkrupen i sin puff större delen av veckan och det är då verkligen inte likt honom. Inte ens för nån timme. Så han har verkligen mått dåligt. Inga spyor men precis som Aston mått illa och ont i magen. Kan det vara samma magsjuka som beter sig på två olika sätt för olika familjemedlemmar? Febern som jag och Aston har haft fick även Idun inatt men det verkar som att det redan har vänt. Nu är det ”bara” Mange som varit lite febrig på morgonen, men han som har vabbat hela veckan i stort sett är rastlös och står och målar en viktställning till gymmet haha.
 
Första praktikveckan är gjord och jag får nog ändå säga att jag saknar min förra praktikplats. Kollegorna är helt fantastiska så stämningen är minst sagt på topp, men det är ungdomshandläggning och utredning jag saknar. Det är inte riktigt samma tempo där jag är nu, och jag känner att jag vill ha mer klientkontakt också. Och för mig passar det nog väldigt bra med att inte riktigt veta vad som väntar när man kommer till jobbet, att det kan skifta väldigt i arbetsuppgifter. Men det kanske vänder, jag har trots allt bara varit där en vecka minus en dag för sjuka barn.

 


 

En ett år gammal bild, jag försöker stå emot en impuls jag har fått om att byta hårfärg! Haha jag VET, jag är hopplös. Men det börjar krypa sådär i skinnet igen om att jag behöver göra någonting. Så då finns tre alternativ som jag ser det. 1. fortsätta som sist, blanda ljusa och mörkare slingor för att matcha min egen utväxt samt inte få så markant utväxt, 2. göra ljusare slingor för att det känns bra framåt vår och sommar (plus att håret får mer volym med blekt hår) och 3. lägga i mycket mer mörkare slingor så att helheten blir mer som på bilden. Hjälp mig gärna om ni har en åsikt!

 

Idag ska jag och Elion på bio och ikväll antar jag att det blir mello. Gillar inte alls alla delfinaler, men Elion är insatt så då kollar vi såklart. Mysigt ändå med såna där riktiga helgkvällar tillsammans.

 


Kommentarer


 1. Karin 3 mars, 2018 on 12:27 Svara

  Åh, lite klientkontakt och mer förutsägbara arbetsdagar låter ju gött tycker jag ? var är det du är nu?

  • Evelina 3 mars, 2018 on 12:55 Svara

   Haha! Ja alla vill vi ha olika och tur är väl det. Jag är på familjehemssektionen och alla där trivs kanon så antar att det bara är jag som är lite rastlös ? men så har man ju inga klienter som student heller, är säkert mkt roligare när det är ”på riktigt” ? jag gillar ju själva arbetsuppgifterna, det är bara att det inte känns som att jag kan vara med på så mkt nu. Familjehem tänker jag att jag vill arbeta med någon gång men kanske inte nu i början… men vi får se hur det utvecklas!

 2. Josefine 3 mars, 2018 on 15:35 Svara

  Har under alla år röstat att du ska gå åt det mörkare hållet (inte helljus) men det är sällan du har gjort så som jag röstat ?

  • Evelina 4 mars, 2018 on 07:10 Svara

   Haha! ???
   Menar du mörkt som jag hade för många år sen eller mer som på bilden?

 3. Sofie 4 mars, 2018 on 10:19 Svara

  Förstår dig! Jag jobbar som ungdomshandläggare inom de kommunala aktivitetsansvaret i kommunen och älskar det. Daglig kontakt med ungdomar och att få hjälpa dem mot en bättre framtid. Så inspirerande och givande!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna