VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FRIHETSKÄNSLA PÅ MORGONEN

Fortfarande sjukstuga med tre barn, M är hemma medan jag kan traska iväg till praktiken på morgonen utan att tänka på skol- och förskolelämningar. Vilket är skönt, om man nu ska se det positivt :). Negativt är förstås att M hamnar efter väldigt mycket när han redan låg back men han kan i alla fall göra vissa saker hemifrån. Och för att få komma hemifrån lite han också åkte han iväg till stugan efter de hade hämtat mig på stan idag.

 

Mars betyder två födelsedagsbarn hos oss. Aston nästa fredag och Idun på måndagen därpå. I tre dagar kommer de båda att vara två år 😉

Min nya tröja glömde jag visa igår, den är från Cubus och i 100% bomull. Något jag gärna vill att tröjor ska vara men ni vet ju att jag ”brukar” klaga på att damtröjor sällan är det till 100%. Klockan får du visst 600 kr rabatt på (med rabattkod vinter600) fram till kl. 22.00 ikväll och inte kl.17.00 som jag skrev häromdagen.

 

Nu ska jag försöka få i de små liven mat. Frågade om de ville grilla korv i öppna spisen men inte ens det lockade…. NÄR ska det vända kan man undra? Det blir två veckor hemma från förskolan, riktigt så länge brukar det ju inte hålla i sig. Önskar mig en frisk helg för ALLA!

 

Kramkalas

 


Kommentarer


  1. Emma 1 mars, 2018 on 22:48 Svara

    Trist med sjukstuga, blev det magsjuka för alla tre barnen? Krya på!

    • Evelina 3 mars, 2018 on 10:52 Svara

      Jag TROR det! Elion och Aston har inte spytt, men de har haft ont i magen och mått illa = inte velat äta och mest bara vilat… Tack snälla <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna