VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PRAKTIKEN ÄR I GÅNG!

Första praktikdagen gjord och jag har verkligen hamnat på ett härligt ställe. Även om arbetsuppgifter väl är det allra viktigaste, så tycker jag att arbetskollegor är nästan lika viktiga. Kommer trivas som handen i handsken under de här tio veckorna, min handledare är en lyhörd handledare och de hade ordnat ett eget litet kontor åt mig. Så värdefullt att känna sig välkommen! En del av de som jobbar där känner jag igen från min förra praktik, och en tjej gick i min första klass innan jag var föräldraledig. Hon (och den klassen) tog ju examen för en månad sen.


Mange och minisarna hämtade mig när jag slutade och sen åkte vi och handlade lite. En födelsedagspresent till Idun och brädor till stugan dit Mange åkte direkt efter han släppt av oss hemma. Eftersom jag har varit borta väldigt mycket det senaste – lördag bröllop, söndag innebandycup och idag på praktiken (övriga var hemma eftersom Idun fortfarande inte ville äta igår så hon behövde en dag till hemma) var det helt galet fantastiskt mysigt att få några timmar med bara dom små nu på kvällen. Har pussat och kramat ikapp. Aston har ju typ blivit världens roligaste de senaste dagarna, även om jag trodde han var det redan. Men han pratar så mycket nu, och säger så knasiga saker.322071-0056_01

Klänningen jag hade på mig i lördags och som flera av er frågade om. Hade också svarta skor till och ett par stora örhängen (ser ni här). Kände mig jättefin men saknade Mange vid min sida.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna