VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

DET BLEV INGEN BARNFRI NATT

Haha vad tror ni hände i fredags kväll, strax efter 23, när jag började tänka att joo vi kanske kommer iväg på bröllop tillsammans och får en barnfri natt? Idun började spy…. Hela natten.

 

Sen var det väl i och för sig inte självklart att det skulle rulla en bil söderut mot systers och Pers bröllop innan dess heller, för från fredag eftermiddag till mitt i natten till lördagen låg JAG i feberfrossa och värk i hela kroppen. Mitt i Iduns spyande alltså. Alltså VA?! Samtidigt så blev jag ändå inte förvånad, eftersom jag känt på mig hela veckan att det skulle hända något sånt här. MEN, det viktigaste i sammanhanget var faktiskt ändå att jag kom iväg eftersom jag skulle agera fotograf. Och även om jag inte kände mig fit for fight på lördag morgon så var det bara jobbigt att stå upp haha. Vilket passar rätt bra kombinerat med en bröllopsmiddag ändå, mycket sittande. Bröllopet var SÅ fint och festen superlyckad (tror jag, stannade tyvärr inte längre än till strax efter bröllopstårtan), ni ska få se mer bilder när jag har gått igenom alla.

 


 

Min bordsherre, min man, var som sagt hemma med sjukt barn (och Aston) men jag kände mig ändå lyckligt lottad som fick sitta med mina småbrorsor och prata hela kvällen. Adam och Jonte bor i norrland och nu var det längesen vi sågs. Blev en härlig reunion också med andra ord.

 

Idag har jag plockat i ordning kaoset här hemma, sen tog min energi slut. Ska spara mig åt Elions innebandycup i eftermiddag också, han ska stanna en extra natt hos Fredrik för att minska smittorisken så jag vill i alla fall träffa honom en stund. Och imorgon startar min praktik så fokus är även vila idag!

 

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna