VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HEJ DÅ SKOLBÄNKEN

Jag kan inte riktigt beskriva hur det känns att veta att jag de närmsta 10 veckorna kommer vara ute i praktik. Väldigt spännande och kul minst sagt. Till en början var jag besviken för att jag inte fick den praktikplats jag allra helst önskade (mottagningen för våldsutsatta) men nu är jag pepp ändå! På måndag är den första dagen, men redan imorgon väntar en introduktionsdag på skolan tillsammans med handledarna.

 

En grej som gjorde mig alldeles varm i hjärtat var när jag pratade med en kontakt på kommunen och det visade sig att hon hade gjort allt hon kunnat för att försöka lösa ett förslag om att jag skulle få vara i alla fall en vecka på mottagningen på våldsutsatta. Tyvärr gick det inte att lösa pga. omorganisationer i verksamheten men som sagt bara tanken på att hon, som inte ens känner mig, har ansträngt sig på ett sätt hon verkligen inte hade behövt kändes väldigt, väldigt bra.

 

En sista-minuten-klänning som hänger och väntar på lördag. Ser ut som att jag måste leta fram strykjärnet va? Not my cup of tea hehe, stryker i princip ALDRIG.

 

Nu ska jag med gott samvete ta ledigt resten av eftermiddagen! En rapport på 3500 ord är inskickad så att skriva mer känns för tillfället sådär lockande 😉
 
KRAM!

 


Kommentarer


 1. Sanna 23 februari, 2018 on 09:15 Svara

  SÅÅ fin klänning 😀 Letar själv efter någon liknande, var har du hittat denna skönhet?

  • Evelina 26 februari, 2018 on 20:52 Svara

   Finns länk i mitt senaste inlägg! ?

 2. Marie 23 februari, 2018 on 15:19 Svara

  Superfin!!

 3. Christina 26 februari, 2018 on 19:20 Svara

  Å vilken underbar klänning får man fråga va du köpt den kram

  • Evelina 26 februari, 2018 on 20:53 Svara

   Finns länk i senaste inlägg ??

 4. Christina 26 februari, 2018 on 19:21 Svara

  Hoppas ni är friska nu

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna