VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÄNDRADE PLANER!

Måndag och bröllopsvecka! Fick paniiiik i morse när jag insåg att det är examinationsvecka vilket innebär att minisarna om de håller sina traditioner borde bli sjuka nu heheh… Peppar peppar så hoppas jag att de kan göra ett undantag just den här veckan! Mange sa att han inte kan vara hemma om det blir VAB och tja… Det kan ju inte direkt jag heller med ett examinationsseminarium och en inlämningsuppgift som också är examinationsuppgift. Den kan jag väl i värsta fall knåpa färdigt på kvällarna, men ändå helst inte… Man är ju inte direkt fit for fight att skriva akademiskt då tycker jag. Speciellt inte när man sover som de krattor vi gör just nu. Kanske 10 uppvak inatt? Det var karatesparkar i ansiktet (!)(ja av Aston då alltså haha), kissenödig Idun och jag vet inte vad. Sov som längst 2-3 timmar sammanhängande men just nu är jag som sagt bara tacksam över att ingen är sjuk (peppar peppar igen).


Vi har gjort vissa mindre ändringar i vår reseplanering under helgen. Efter att ha fått hela NOLL positiva kommentarer om Neapel sa vi helt enkelt att istället för att bo där och låna bil en dag och köra till amalfikusten en dag, bor vi på amalfikusten och besöker neapel en dag istället. Eller kanske inte, beroende på hur amazing amalfikusten är haha, vi kanske enbart besöker städerna där. Vi funderar till och med på att hyra bil hela vistelsen (fyra dagar) och göra små utflykter varje dag istället. Alltså ÅH vad jag längtar. Det känns helrätt i magen att göra såhär istället för det är ju framför allt Positano jag vill se. Däremot tänker vi att vi utgår från Salerno, eftersom vi ändå vill bo i en större stad för att få ett större utbud vad gäller mat och shopping.


This photo of Positano is courtesy of TripAdvisor


Den största utmaningen (och förmodligen den enda för den delen) är att vara ifrån Idun och Aston i 4 dagar. Kändes så enkelt i tanken när vi bokade, men redan nu inser jag att det kommer att bli svårare än vad jag först tänkte haha. Däremot inser jag också att detta är första gången ifrån och det till stor del därför. När det är något nytt känns det ju ofta lite läskigt, eftersom det är ovant. Inte för att jag vill göra det till en vana att vara ifrån dom längre perioder, men jag vet ju att det var exakt samma med Elion när han var mindre och jag var ifrån honom en längre period för första gången.
Kommentarer


 1. Jessica 19 februari, 2018 on 15:57 Svara

  Jag har varit i både Positano och sorrento som ligger nära. Positano är sååå vackert (som hela Amalfikusten iofs) Jag är så avundsjuk på er haha.
  Nån dag vill jag åka dit med min man och bara äta massa god mat.

 2. Anna 19 februari, 2018 on 19:00 Svara

  Italien är fint i vilket fall så ni får säkert en bra resa
  Dock förstår jag inte vad M har för superviktigt jobb som gör att han inte kan vara hemma med barnen vid VAB? Borde inte din examen vara minst lika viktig?
  Och sen även om stugbygge är till er alla så är det väl hans lilla hobby – han känns spontant ha mycket tid för jobb och hobbyjobb men väldigt svårt att ta barnen för att du ska ge samma tid…

  • Evelina 19 februari, 2018 on 19:31 Svara

   Han har en chefsposition så vissa veckor är det mycket helt enkelt. Jag med ett friare schema överlag brukar ha lättare att kunna styra om men vissa veckor krockar det helt enkelt. Däremot tror jag faktiskt att vi har ungefär lika mycket tid med sjuka barn så känner inte alls att det är någon snedfördelning ☺️
   Och ja, stugan tar mkt tid i perioder men det kommer lugna ner sig snart. Sen hjälper det att han aldrig skulle hindra mig från att göra något jag vill göra, annars hade det känts jobbigare att han var där så mycket.

  • Petra 20 februari, 2018 on 08:38 Svara

   Jag brukar inte kommentera speciellt ofta men förstår inte hur man INTE kan förstå att alla familjer ser olika ut, har olika lätt att anpassa sitt jobb till sin familjesituation osv.
   Alla har väl mer eller mindre ett jobb där man förväntas göra skillnad och bidra och då är det väl helt naturligt att vissa dagar blir mindre lämpligt att vaba, ta ledigt, vara sjuk osv Det betyder ju dock inte att man inte löser situationen.

 3. Elin 19 februari, 2018 on 23:10 Svara

  Har du fått något svar från allt för föräldrar ang bilderna på bloggen? Känns så himla tråkigt att man inte kan se dem, tänker att det borde lösa sig snart men det har varit så i flera månader nu. Saknar och läsa bloggen blir inte riktigt samma sak undan bilder..
  Kram! ?

 4. Hanna 20 februari, 2018 on 22:29 Svara

  Kör på Palma, Rom eller Barcelona ?

  • Evelina 21 februari, 2018 on 07:25 Svara

   Med ett flyg till Neapel blir Palma och Barcelona svårt ??

   • Hanna 21 februari, 2018 on 23:04 Svara

    Boka om ?

    • Evelina 22 februari, 2018 on 20:25 Svara

     Haha neee vi vill ju till amalfikusten!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna