VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TEAMWORK – SNÖGUBBE

Paperskrivning och en sväng till stugan har det blivit idag.

 

Vi byggde en snögubbe medan vi väntade på att elden skulle bli redo. Ja alla utom Aston som sov en stund i bilen. Det är konstigt, att komma ut dit och grilla korv får mig alltid på bättre humör! Antar att det inte är så konstigt att det har den effekten, familjetid och grillad korv i det fria är en oslagbar kombination.

 

Och i stugan finns det nästan ett golv i den nya delen nu. Häftigt!! Sist jag var där var det öppet ner till marken haha. Delen med fönster i vinkel hör till vardagsrummet och man kommer kunna sitta i soffan och titta ut över sjön. Brevid det mindre fönstret i vinkel kommer det att hänga en TV på väggen. I andra änden av rummet (mot där jag står) kommer köket att vara. Där jag står kommer det bli en hall, med en vägg åt höger och köket.

 

Kram!

 


Kommentarer


 1. Sanna 18 februari, 2018 on 10:44 Svara

  Vill bara säga att din blogg är så mysig och nu funkar det med bilder för mig igen (skrev för ett tag sedan och hade problem att se bilderna). Så glad över att det funkar nu igen ☺️

  • Evelina 18 februari, 2018 on 11:31 Svara

   Tjoho vad glad jag blir!! Det känns inte bra när ni inte kan se bilderna, lite det viktigaste i en blogg tycker jag 😉
   Tack snälla du för fina ord <3 Kramar

 2. Anna 18 februari, 2018 on 19:04 Svara

  Men oj va jobb han har lagt ner och har framför sig. Ni kommer få ett jättemysigt fritidshus?. Säkert värt alla jobb timmar där. Duktig man du har?. Ser jätte härligt ut med sjön alldeles utanför fönstret. Barnen kommer säkert trivas där liksom ni. Kram till er?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna