VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI HAR BOKAT VÅR LILLA RESA…

G O D F R E D A G ♡

Den vackra buketten jag fick av Mange på alla hjärtans dag. Så fint med grönt i buketter!


Jag kikar mest in för att säga godmorgon! Har lämnat alla barnen på förskola och fritids och passade på att gå överallt så det blev en liten morgonpromenad också. Nu är det skriva paper som kallar men motivationen är tyvärr noll. Gillar annars att skriva men det går tungt nu det mesta i skolan tycker jag. Kan ha att göra med att jag har svårt att fokusera och tänker på annat, att jag går i ovisshet inför sommaren och det tiden framåt. På måndag vet jag förhoppningsvis mer! Usch, hatar att vänta på besked och bara gå och vänta haha.


Vi har bokat en weekend nu, jag och Mange! Det blev Neapel och 3 nätter hemifrån men 4 dagar på plats. Vi var helt inne på Rom, möjligtvis Paris men så såg vi Neapel och flygtiderna var klockrena för att passa både oss med restid men också svärmor som får ta ett stort ansvar. Hon är ganska trött i kroppen och orkar inte flera hela dagar i rad själv med minisarna, så det är viktigt att det blir bra där med. Har du varit i Neapel?


Ha bästa dagen!
KramKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna