VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EXAMINATIONSMORGON

Inlägget är i samarbete med Jollyroom


Tuff dag idag! Lever på gårdagen som blev helt fantastiskt mysig. Måste försöka vara ledig oftare med barnen sådär mitt i veckan! Men klockan blev rätt mycket innan vi gick och la oss och idag var det upp extra tidigt eftersom alla barnen skulle lämnas på fritids och förskola senast halv 8. Vilket är tidigt för oss, jag är inte van vid det men vet att jag snart måste bli eftersom 10 veckors praktik väntar.


Klockan 8 idag hade jag ett examinationsseminarium. Det gick väldigt bra men nu är jag trött i huvudet. Ska ändå försöka ta tag i att börja skriva mitt paper som ska in nästa vecka… Allt jag kan tänka på är den där resan vi förmodligan bokar ikväll. Det ska bli härligt, att ha något sånt att se fram emot!


IMG_5607IMG_5616IMG_5655


Min stora lilla älskling igår, i sin nya jacka. Hans förra vinterjacka gick sönder i dragkedjan så då tänkte jag att det kunde vara smart att investera i en jacka som är något stor i storlek, som kommer passa även nästa vinter. Hittade denna och ja, lite lång i ärmarna men eftersom vintern snart är förbi här i söder känns det klokt att tänka lite framåt för att inte bara använda jackan i några få veckor tills våren kommer. Vet att många gör så, handlar ytterplagg på rean i slutet av säsongen eftersom man då kan göra riktiga fynd!


Du hittar Jollyrooms outlet av barnkläder här, om du vill göra riktiga fynd 🙂Kommentarer


 1. Emily 15 februari, 2018 on 19:53 Svara

  Men det är inte samma jacka, väl? ?

  • Evelina 15 februari, 2018 on 20:00 Svara

   Tack för att du märkte det, har ändrat länken nu! ???

   • Emily 15 februari, 2018 on 20:36 Svara

    Ingen fara!
    Den va jättefin, Vilken storlek har Elion på sin?! Min Milton är oxå född i november -09, så hittade hit när vi båda var gravida ?

    • Evelina 15 februari, 2018 on 20:43 Svara

     Åh vad kul att du hängt med så länge! ??
     Elion har 150 på sin men den är som sagt en storlek större än vad han egentligen har nu ?
     Kram!

 2. Helena 18 februari, 2018 on 19:09 Svara

  Fina Elin! Riktigt snygg jacka.

  • Helena 18 februari, 2018 on 19:09 Svara

   Himla autocorrect. Fina Elion! Ska det givetvis stå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna