VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

HAPPY VALENTINES DAY ♡

Vilken härlig alla hjärtans dag! Eftersom Elion har sportlov ville jag ta en dag ledigt från min skola, och vilken dag passade bättre än idag? Valet var ganska enkelt om man säger så 🙂img_7981.jpg

Mina älskade killar tidigare idag. Något som hänt de senaste veckorna är att de leker SÅ MYCKET tillsammans. Man skulle ju tro att åldersskillnaden på 6,5 år skulle vara ett hinder redan nu, men de har verkligen hur kul som helst. Det har säkert att göra med att de är rätt lika i sättet. Lika vilda hehe.Framåt lunch lämnade vi (jag och Elion) Idun och Aston hos farmor och åkte vidare in till centrum för att äta buffé på Rosegarden och köpa små alla hjärtans dag-presenter. Jag som älskar överraskningar kan känna att det blir lite krystat just den här dagen, men eftersom jag märker att min man, som inte känner samma förkärlek för spontana överraskningar, tycker det är en viktig dag bestämde jag mig för att lägga på ett krut ändå.img_7980

Tips på enkla toppar med det lilla extra likt den här mottages gärna!!img_7953.jpg

Efter vår mysiga lunchdejt hämtade vi en kompis på fritids och åkte till Yoump. Kändes ändå något överskattat tyckte jag med tanke på prislappen men huvudsaken är ju att barnen gillar det.


Därefter var det dags för innebandyträning och när vi kom hem möttes vi av två trötta minisar och en man som förberett middag. Fick för övrigt världens finaste bukett när vi möttes idag också! Urgod middag med ett glas rött, som alltså intogs när barnen sov. Ljuvligt!


Blocket? RESEPLANERING! Alltså hjälp vad kul det känns och jag tror vi bokar snart. Vi har pratat med minisarnas farmor och skrev efter middagen plus och minus på de två kanditaterna som hade bäst flygtider etc. And we have a winner…. Skriver mer om det när vi bokat!
Kommentarer


 1. Sofia 14 februari, 2018 on 21:35 Svara

  Som alltså intogs när barnen sov?
  Bara nyfiken på varför det skrevs? Och varför var det så? Hänger inte alls med ?
  Men ok då vet vi ????

  • Evelina 14 februari, 2018 on 22:25 Svara

   För att de var trötta? Känns ju inte schysst att tvinga dom vara uppe efter sin vanliga sovtid bara för att vi ska äta ?

 2. Maria 16 februari, 2018 on 11:09 Svara

  Var kommer toppen ifrån? Är det en volang nertill?

  • Evelina 16 februari, 2018 on 11:16 Svara

   Den är från Veromoda 🙂 Japp en volangkant nertill!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna