VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

WINTER WONDER LOVE

Jag har aldrig planerat en möhippa, men jag har heller aldrig fotograferat ett bröllop. Det sistnämnda känns som ett större ansvar att förvalta väl och jag bara hoppas att min syster och hennes blivande man kommer att bli nöjda med sina bröllopsbilder. I söndags innan jag åkte hem hade vi en liten testfotografering, dels för att jag ville se platserna de har tänkt och framför allt Per tror jag behövde prova stå framför kameran lite. Han sa att det känns lite obekvämt. Något som absolut INTE syntes, de var hur avslappnade som helst tyckte jag, trots noll grader (!).

 

IMG_5491

IMG_5517

IMG_5551

IMG_5582

Några av mina favoritbilder, speciellt nummer 2 ♡

 

IMG_5589

 Mitt mål – att de får i alla fall EN bild som de är toknöjda med och att de har roligt under tiden 🙂
 
Detta är i princip oretuscherade bilder, jag har bara justerat lite på ljuset via iphoto där bilderna läggs in från kameran. Men jag kanske ska investera i ett lite bättre redigeringsprogram för jag gillar ju ändå att fota? Men då måste jag i och för sig investera i en nyare dator också och det känns väl inte som prio just nu hehe… Renovera stugan färdigt och en love weekend i slutet av sommaren står högst upp på listan på vad vi prioriterar att spara pengar till just nu.

 


Kommentarer


 1. Josefine 13 februari, 2018 on 18:10 Svara

  Trodde det var din pappa först ? tror de kommer bli jättenöjda!

  • Evelina 13 februari, 2018 on 19:46 Svara

   Haha Alexandras pappa också isf ???

   • Josefine 13 februari, 2018 on 21:09 Svara

    Ja givetvis men det var innan jag såg pussbilden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna