VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MIN NÄSTA BRUDKLÄNNING

Det blir en hel del storasystertid nu innan bröllopet och det är såklart bara kul att få hjälpa till och finnas med på ett hörn. Idag kom Alex till stan för att justera sin klänning men det behövdes visst inte längre så hon köpte bara bh som syddes fast i klänningen. Alltså den är så himla fin, klänningen!

 Jag följde med som smakråd på en del småsaker men mycket mer hann jag tyvärr inte umgås eftersom pluggeriet väntar hemma. Det är något speciellt med brudklänningar, även om jag är gift så älskar jag att bara titta på dom.


img_7900.jpg


Är väl inte för tidigt att börja spana inför när vi ska förnya våra löften hehe!? Om jag ska drömma redan nu så vill jag ha en klänning som är tajt ner till midjan och med spets upptill, mycket tyll nertill. När jag köpte min förra klänning låg Aston i magen och jag var i princip nyförlöst så kroppen såg ju inte riktigt ut som vanligt :). Men relativt enkelt ska det vara nästa gång också, något annat är liksom inte jag eller vi. Tänk att efter 10, 15 eller 20 år som gifta lova varandra IGEN att man vill fortsätta leva tillsammans för resten av sitt liv. Den största anledningen till att jag vill göra det är för att alla tre barnen ska stå med vid vår sida ♡Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna