VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ÖVERRASKNINGSHIPPA

Söndagshej!


Vilken rolig och speciell helg jag har haft. Igår lördag efter jag hade ätit lunch med Mange och de små satte jag mig med en packade övernattningsväska för att köra till min syster. På deras parkering skulle jag möta upp hennes närmsta vänner och sen skulle vi överraska henne med MÖHIPPA!Otroligt god frulle i morse.


Ska såklart skriva mer om gårdagen, men nu ska jag passa på att pussa och krama ikapp på familjen. Ni kan kolla min instastory på instagram sålänge, för ovanlighetens skull uppdaterade jag en hel del där under kvällen (heter happilyeve).


Haha sist jag sov borta var för nästan två år sen och det var när jag födde Aston och sov på BB i två nätter. Man kan säga att det inte hör till vanligheterna direkt. Men jag ser redan fram emot nästa barnfria sovtillfälle MASSOR. Då ska minisarna sova hos farmor och farfar, och jag och Mange sova själva hemma. Det är om två veckor då min syster och Per gifter sig.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna