VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

ALEX HIPPA

Jag har aldrig planerat en möhippa tidigare, men jag och brudens tärna fick lite huvudansvaret och det har varit riktigt kul. Planera överraskningar är ju lite av min hobby ;). Eftersom jag blev rätt besviken på min egen möhippa som blev en fruhippa såg jag det som ännu mer min uppgift att göra detta till BRUDENS dag och fylla den på ett sätt jag vet att hon skulle uppskatta. Det spelar ju liksom ingen roll ifall andra deltagare gillar att ”skämma ut sig” och göra pinsamma uppdrag. Gillar inte bruden det tycker jag verkligen inte det ska vara med på agendan. Ni som hängt med ett tag vet att jag blev väldigt ledsen för att jag relativt nygravid (var väl i vecka 16) och med en daglig enorm oro pga kraftiga blödningar i graviditeten och dessutom sådär obekväm i min kropp eftersom jag var gravid för andra gången på ett år, blev ledsen för att det inte hade tagits hänsyn till att jag bett om absolut inget pinsamt. Tror att det alltid kommer finnas med som en liten sorg, inte bara för att vissa deltagare blev arga på mig och inte kom på vår bröllopsfest (eftersom de tyckte att jag var otacksam som reagerade med tårar…..), utan för att det borde vara ett fint minne med fina vänner. Nog om det, min storasyster fick i alla fall en dag som hon beskrev som bättre än hon hade kunnat önska – BÄSTA betyget!


IMG_5467

The bride to be ♡

 

 

 

IMG_5469

Hon blev lite ”pyntad” direkt efter att vi hade överraskade henne hemma. Hon fick en krona, slöja, rosa fjäderboa och ordensband med texten Bride to be.

 

Vi hade med knytkalas och Per, Alexandras blivande man hade köpt vin åt oss, så vi dukade fram en snacksbuffé medan sexleksakerna dukades upp på ett bord mittemot haha. Sexparty var alltså den första aktiviteten.

 

 

IMG_5479

 

T E A M   B R I D E

 
 

img_7784.jpg

 

Aktivitet nummer två var att Alex fick en sminkning och för värdet på sminkningen fick hon välja produkter. Haha rosa boafjädrar was everywhere!!!

 
 

 

Hela ligan. En blygis i bakgrunden som inte ville vara med på bild.

 

Därefter gick vi till ut för att äta på restaurang som var den tredje och sista planerade aktiviteten på schemat. Två lekar hade förberetts, en ganska oetisk sådan som ni kanske själva har lekt eller hört talas om som heter ”Gifta, ligga….”

 

img_7838.jpg

 

Som avslutning på kvällen tog vi fram en påse med presenter, vi hade köpt en var och det var blivande brudens uppgift att gissa vem som köpt vad. Båda lekarna ledde till mycket skratt haha. Sen rundade vi faktisk av klockan 22 men jag följde med syster hem eftersom jag inte ville köra hem på kvällen, vi har ca 13 mil mellan oss. Eller ja hehe, jag kunde väl inte köra hem heller eftersom jag druckit vin.

 

Nu ser vi fram emot bröllopet NÄSTA VECKA!!! 🙂 🙂 🙂

 


Kommentarer


  1. cornelia 12 februari, 2018 on 13:24 Svara

    Vad kul att din syster blev så nöjd med sin dag!

    Angående möhippor har jag aldrig förstått att det skulle vara en grej att hitta på aktiviteter som den blivande bruden inte skulle uppskatta!? Tror man att personen kommer tycka det är kul att sälja pussar och kramar så är det ju en kul aktivitet, men om inte så är det ju bara elakt…

  2. Marie 12 februari, 2018 on 15:19 Svara

    Helt enig! Brudens ska såklart ha en av de bästa dagarna i sitt liv på sin möhippa ☺️ Oavsett vad hon gillar ? skulle inte heller uppskatta vad som helst. Din systers hippa lät alldeles utmärkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna