VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

PEPSI LOVER

Haha kunde inte motstå den här hoodtröjan från H&M, pepsiälskare som jag är. Pepsi MAX i och för sig, men viktigt att den är kall :). Och helst ska den drickas i burk. Är du en cola eller pepsiperson? Man måste såklart inte gilla något av det, men det brukar vara antingen eller tycker jag. Cola zero funkar också på burk tycker jag.


Vad SKÖNT det ska bli med helg. Vår föreläsare idag var inte alls pigg så hon hade ändrat om dagens agenda så att hon slapp prata, plus skickade hem oss vid 12 istället för 15. Jag hoppas att vi hinner med en korvgrillning i stugan i helgen innan snön försvinner igen. Och jag hoppas att snön ligger kvar om två veckor när min syster gifter sig! Då ska jag nämligen fota dom och hade gärna haft snö som detalj, när det ändå är vinterbröllop. Men oddsen är väl inte så bra eftersom de bor en bra bit söderut och det brukar märkas på just vinterväglag.


Vad händer hos dig i helgen?Kommentarer


 1. Hanna 9 februari, 2018 on 16:30 Svara

  Cola Zero här?

 2. Sandra 10 februari, 2018 on 07:58 Svara

  Snygg tröja, jag har alltid gillar såna där retrotryck med colareklam. Min farfar ägde ett dansställe och på väggarna satt såna där skyltar med pepsi/cola/fantareklam. Påminner om min barndom ?

  Jag älskar pepsi max, men tackar inte nej till cola zero heller. Mycket kolsyra och iskallt ska det vara ??

 3. Annika 10 februari, 2018 on 12:26 Svara

  Pepsimax är livets dryck 😀

 4. JUNITJEJ 10 februari, 2018 on 19:01 Svara

  Jättesnygg tröja!!!

 5. AnsoAnna 10 februari, 2018 on 21:33 Svara

  Såg tröjan på HM idag idag o tänkte på dig :).
  Jag älskar också Pepsi Max.
  Kram

 6. Elin 11 februari, 2018 on 22:57 Svara

  Pepsi max här ?
  Förr drack jag alltid Cola, sen gick vi över till Pepsi och några år senare fick jag för mig att jag skulle börja med Max. Nu är den det godaste som finns och jah lär nog aldrig gå tillbaka igen ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna