VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BARNVAKT IGEN

Tänk vad mycket enklare livet blir när man är påtankad med energi från något som känns roligt ända in i själen. Idag är jag tröttare än på länge men ändå känner jag mig nästan lite sprallig. Tack vare gårdagkvällen och ännu en mitt-i-veckan-dejt. Igår avancerade svärmor och sa ”INGEN MAT FÖRBEREDD till minisarna. Är det ledigt så är det ledigt!” Det sa hon i och för sig förra veckan också, men då hade jag redan hunnit förbereda med en pytt i panna. Och vet ni vad hon gör mer? Viker tvätten haha. Alltså detta känns nästan för bra för att vara sant. Att få hjälp i vardagen mitt i småbarnslivet är på riktigt den finaste gåvan jag någonsin fått.


Igår åt vi mongolisk buffé och satt lääänge och bara pratade. Underbart. Vi brukar äta på Soya med barnen eftersom det ofta är Elions förstahands val, men eftersom det är mongolisk buffé som tar en stund att tillaga brukar det i princip bli så att jag och Mange äter i omgångar. Detta var nog andra gången som vi äter där själva, men första gången vi verkligen uppskattade att kunna plocka ihop middagen tillsammans, och äta den ihop.


Nu är det snart dags att träffa svärmor igen, idag ska minisarna vara hemma hos henne och leka. Jag börjar inte förrän 13 men lämnar dom runt 11 för att hinna med lite innan också. Sen hämtar Mange vid 15 och jag slutar vid 17. Och ikväll väntar ännu en kul kväll – förhandsvisning av nya Fifty shades-filmen med Petra. Ska ni se den?
Kommentarer


 1. Hanna 7 februari, 2018 on 11:10 Svara

  Så skönt med barnvakt och vuxentid. Jag funderar också på att se smygpremiären ikväll. Men det beror på hur min hosta utvecklar sig. Vill inte sitta på bion och hosta….

 2. AnsoAnna 7 februari, 2018 on 22:34 Svara

  Verkligen en lyx med en sån generös svärmor.
  En sån önskar jag mig :).

  Var filmen bra?
  Jag kommer se den när den kommer ut på npn streamingtjänst sen om hundra år eller så ;).

  Kram

  • Evelina 8 februari, 2018 on 10:17 Svara

   Ja hon är underbar! Filmen var SÅ BRA!! Bästa av dom tre! Skulle lätt se den fler gånger 🙂
   Kram!

 3. Agneta 8 februari, 2018 on 18:37 Svara

  Ni är sååå värda barnvakt! Underbart att kunna koppla av och njuta utan stress nån gång! Är själv bortskämd med både mina föräldrar OCH farmor och farfar som gärna ställer upp. Lätt att glömma och ta förgivet men jag är väldigt tacksam?
  Tex så kommer min pappa varje morgon så sonen ”slipper” morgonfritids. Guld värt för mig?

  • Evelina 8 februari, 2018 on 21:12 Svara

   Tack snälla söta. Det är verkligen välbehövligt, inser jag nu när vi får det haha. Det är som att vi SER varandra igen <3
   Vilka UNDERBARA föräldrar ni har!! Låter alldeles ljuvligt. Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna