VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

G R E Y

Glittrig tröja och festliga örhängen (båda från H&M) inför biobesöket igår. Filmen var S Å  B R A!!


Idag har jag ägnat en stund på morgonen åt att styra upp livet lite. Prata ihop mig med svärmor om förskoletider de närmsta veckorna (hon ska ha dom hos sig onsdagar fram tills hon åker till Spanien i mars igen), kolla igenom mail och såklart försökt få ordning på min inlämningsuppgift som ska in senast imorgon bitti. Men alltså jag har varit så trött. Ni vet sådär så att ögonen går i kors? Somnade visst i soffan en stund efter lunchen haha. Idag är det stugdagkväll för Mange och jag har minimys. Ska bli skönt med en hemmakväll efter två kvällar ute på stan. Alltså åldern börjar ta ut sin rätt tror jag allt. Nejdå, jag ÄR ju väldigt hemmakär hehe. På tal om ålder så blir Aston 1 år och 11 månader imorgon, vilket betyder att han snart fyller 2. Och Idun då också 3. Fattar verkligen inte hur tiden kan gå så fort… Detta året firar jag och Mange 5 år tillsammans, det skulle jag vilja fira med något speciellt, typ en weekend bara vi.
Kommentarer


 1. Så snygg

  • Evelina 8 februari, 2018 on 21:12 Svara

   Tack snälla!

 2. Inne hos Ina 8 februari, 2018 on 22:22 Svara

  Vi gifte oss på våran femårsdag ? det har ju ni redan gjort så en weekend låter perfekt!

  • Evelina 9 februari, 2018 on 14:19 Svara

   Åh vilket firande!! Ja det kan man ju inte få för många av heller 😉
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna