VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

MORGONENS MISS

Visst är det härligt när man har gjort en jättebra plan och den inte funkar? Neeej det är det ju inte hehe. Min morgon startade så i alla fall. Hade tänkt gå till bibblan för att läsa en bok som ska användas i en inlämningsuppgift (ska in på fredag), står i kö på 21 dagars lån men kommer inte hinna få den, och den ska finnas i kursbok, dvs att man kan läsa den på bibblan. Någon annan som tänkte jag som tydligen så får försöka senare idag eller imorgon igen. Har faktiskt inte köpt några kursböcker sedan juridiken förra vårterminen och det är lite meck med vissa låneböcker men det är det ändå värt. Även om man köper begagnat och säljer vidare sen så känner jag ändå att det är mer meck. Oh well, fick en härlig och uppfriskande promenad i alla fall!

 

Här inne satt jag mycket termin 2 och 3, när Mange var föräldraledig och jag behövde plugga hemifrån.

 

Nu ska jag öppna en annan bok istället, har tre stycken som ligger och väntar på mitt skrivbord.

 

Kram!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna