VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BONUSTID

Idag hade jag turen att få lite extra tid med Elion eftersom Fredrik jobbade i annan stad och kom hem nu på kvällen. Så jag hämtade Elion på fritids efter min föreläsning och när minisarna hade somnat spelade vi spel tills Fredrik kom. Mange och jag byttes av vid dörren för en andra gång i dag, men han hade lagat mat innan jag kom hem. En kväll i stugan väntar för honom! Det gör inte så mycket att man bara möts i dörren sådär mest hela tiden när man vet att en dejt på tu man hand väntar imorgon igen 🙂

 

Att ha en son som går i andra klass är KUL! Han lär sig så mycket, jag minns själv hur jag älskade att lära mig mycket om det mesta. Det är fortfarande kul såklart, annars skulle jag ju inte plugga vidare, men det är något speciellt med grundskolan. Allmänbildande på en helt egen nivå. Har fortfarande svårt att förstå att detta är killen som gjorde mig till mamma? Var det verkligen 9 år sen jag blev gravid med honom? Och nu sitter han här och spelar scrabble med mig. Jag skrev om drömmar förra veckan, och nämnde då att jag vill resa mer. Men den allra högsta drömmen jag har är att jag får vara en STOR del av mina barns liv för alltid.

 

Puss & Kram/E

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna