VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

S O L

Vilken dag!

IMG_5420


Strålande sol och massa snö gör att jag helst hade velat vara ute och njuta av friska luften hela dagen. Istället har jag ägnat större delen åt förmiddagen åt att städa huset och tvätta. Nu väntar föreläsning + samtalsövningar resten av eftermiddagen, även om jag håller tummarna för att vi slutar lite tidigare än 17 som det står på schemat.
img_7511.jpg

Morgonsysselsättning framför Doktor Mcstuffins – fläta hår.


Eftersom Aston hade feber vid nattning igår så är minisarna hemma idag också. Mange kommer hem när som och byter av mig, tur att han inte hade några viktiga möten på eftermiddagen så vi kunde dela på dagen.


Hoppas att din vecka har startat så bra den bara går!Kommentarer


 1. Sandra 6 februari, 2018 on 11:27 Svara

  Fina flätor. Jag hade också velat vara duktig på att göra snygga flätor men det är ju jättesvårt att fläta sitt eget hår ?
  Min dotter får en fläta ibland, tur hon inte är så kräsen ?

  • Evelina 6 februari, 2018 on 13:53 Svara

   Haha jag kan bara inbakade (och vanliga) flätor, tränade så mkt på mig själv när jag var yngre så det sitter i.
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna