VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BÄSTA VECKAN TROTS VAB

Vilken vinter det blev igen då! Eller hur har ni det? Igår när jag och minisarna skulle gå till busshållplatsen 200 meter från oss kändes det som att det var ungefär 2 km. Vägen runt bostadsområdet var nämligen inte plogad och att ta sig fram med syskonvagnen kändes som ett stort skämt. Men fram kom vi ju. Helgerna består till stor del av innebandy- och fotbollsträningar, Elion har en av förstnämnda och två av det andra. Fredrik är tränare på fotbollen så jag behöver inte följa med, men jag försöker ändå göra det och speciellt på helgerna han är hos oss. Jag vet hur mycket han uppskattar det. Elion alltså haha.

 


 

En selfie framför spegeln efter innebandyträningen, när det är pausa på 1,5 timme innan nästa träning. Både jag och M känner oss slitna idag och ingen av oss är pigga trots att jag fick sovmorgon igår och han idag. Misstänker att det är minisarnas mystiska förkylning som retas med oss. Mystikt med tanke på att Aston fick feber nu ikväll igen efter några feberfria dygn. Han har inga direkta symptom förutom feber på kvällarna tydligen!? Lite småförkyld men inte mer än så. Typ som jag och Mange känner oss, så det är väl samma men att han får feber.

 

Söndagkväll betyder som vanligt glass och serier (Homeland säsong 5 för tillfället) i soffan för mig och M. Perfekt avslutning på veckan. Den här veckan har verkligen varit en bra vecka trots lite vab på slutet. Om jag tänker på varför den känns så ovanligt bra så måste jag nog säga vår dejtkväll i tisdags. Att den kunde ge så mycket? Tur att det snart är dags för en sådan kväll igen, nämligen på tisdag.

 

 


Kommentarer


 1. Inne hos Ina 4 februari, 2018 on 22:05 Svara

  20 minusgrader och rejält med snö är status här där jag bor. ?

  • Evelina 4 februari, 2018 on 22:21 Svara

   Åh hjälp!! Fast du kanske gillar sån vinter? ???

   • Inne hos Ina 5 februari, 2018 on 15:49 Svara

    Hehe, jag gillar sån vinter.? skulle inte kunna bo här annars. Vi har inte fått se så mycket sol i år dock, så det är lite tråkigt.. idag kom den fram en stund så det var dagens lycka ❤

    • Evelina 5 februari, 2018 on 20:48 Svara

     Tur! Nej det är ju sant, man får välja var man trivs. Fast om man ska gå efter temperatur borde jag nog i alla fall bo neråt i europa någonstans…. 😉
     Sol är underbart!!

 2. Madeleine 5 februari, 2018 on 07:49 Svara

  Även här -20 och snöat i snart en vecka! Hur mycket snö som helst. Barnen älskar det och det är så vackert! Jag längtar ju till våren men till den kommer så tar jag mycket hellre massa snö än grått och blött.

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:50 Svara

   Oj oj oj! Ja det är verkligen vackert med mycket snö 🙂

 3. Hanna 5 februari, 2018 on 08:16 Svara

  Här är det 16 minusgrader och snö! Underbart vinterväder. Ja kanske inte så kallt men snön och solen. 🙂

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:46 Svara

   JO 16 minusgrader ÄR kallt!! 😉

 4. Evelina 5 februari, 2018 on 08:27 Svara

  I torsdags kom det så mycket snö under dygnet att det tillsammans med kraftig blåst gjorde att alla våra kommunala skolor stängde. Inte först på fredagskvällen kunde jag bege mig ut ur min bostad. Det drev igen så kraftig att det var över en halvmeter snö på vår gårdsplan och vägen utanför. ? Jag har lovat mig själv till nästa vinter att inte önska någon snö. Denna vinter fick vi så vi teg. ???

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:49 Svara

   Hahah! Men kanske det blir en mysig historia i efterhand? Om ni hade mysiga dagar inomhus tillsammans vill säga 😉

 5. Sandra 5 februari, 2018 on 17:46 Svara

  -22 och sol. Väldigt blå himmel idag, och det var ljust ute klockan sju imorse. Det märks att det vänt. Även om februari och mars är två riktigt tunga vintermånader så känns det såklart bättre med sol.

  Samma här som ovan, så himla mycket snö. Skolorna var stängda/ frivilliga här i torsdags eftersom det var många som inte tog sig hemifrån. Hade redan mycket snö sen innan. Bara gilla läget ?

  • Evelina 5 februari, 2018 on 20:47 Svara

   Oj vad kallt! Jag minns en gång när skolorna stängde när jag gick i lågstadiet, men det hör inte till vanligheterna här nere i söder direkt haha. Kanske det inte gör hos er heller i och för sig? 🙂
   Kram

 6. Sandra 5 februari, 2018 on 23:34 Svara

  Nej det hör inte till vanligheterna här heller, faktiskt första gången jag varit med om det (men det var vettigt beslut.). ?

  Var snön anledningen att skolan stängde när du gick i lågstadiet?
  Kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna