VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FEM AV SJU

Godmorgon!


Kursstart idag. Lite märkligt kan man ju tycka, eftersom vårterminen började i måndags. Tänk att jag går termin fem! Av sju. Känns skönt. Minns det som igår när jag började termin ett, med Idun i magen men fast besluten om att börja, för att ha börjat. Om drygt fyra veckor startar nästa praktik, vilket påminner mig om att det är dags att ringa min blivande handledare. Har inte velat göra det på dagarna med de små hemma haha, man vet ju aldrig ljudnivån.


Minisarna ska vara hos farmor både idag och imorgon. Hon kom hem från Spanien igår kväll och hade sagt att hon ville låna dom idag, men hur bra är hon inte som sa att hon bestämt att hon ska ha dom imorgon också, bara för att de inte ska utsättas för eventuella magsjukebaciller som spökar på förskolan just nu? Tacksamt, för kan man undvika sjukdomar gör man ju gärna det. Nu har jag varit uppe tre nätter i rad så slipper gärna det ett tag framöver.
Kommentarer


 1. Sandra 26 januari, 2018 on 20:22 Svara

  Det är guld värt med mor- och farföräldrar som ställer upp! Barnens farmor gick i pension för några år sedan och ställer alltid upp i vått och torrt. Dels när jag möttes av lappen ”Fall av magsjuka” i hallen på förskolan fyra dagar före julafton, och dels den här veckan då mannen varit magsjuk och minstingen verkade ha fått en mild variant. Inte ett dugg rädd för att bli sjuk utan kom och hjälpte till flera dagar. Plus alla andra gånger hon funnits där, dygnet runt för oss alla. Så fint att ha sånna människor i sitt liv!

  • Evelina 26 januari, 2018 on 23:11 Svara

   Verkligen guld värt!
   Vilken underbar farmor ni har, ni med ❤️
   Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna