VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

TIDIG EGENTID

Tjoho, snart helg igen! Men först väntar en lång föreläsningsdag, jag ska lämna minisarna hos svärmor innan den startar klockan 08. Först med kursintroduktion, trots att första föreläsningsdagen var igår haha. Mycket konstigt upplägg.

 

Svärmor hade lagat middag åt de små igår när vi kom, OCH åt oss. Sån lyx att inte behöva fixa något hemma sen. Jag kunde bara ta på mig gympadojorna och bege mig ut på promenad, innan det var dags att natta. Stötte på Karro ute också, vilken trevlig överraskning! Hon ville dessutom följa med mig på min runda. Idag är det två veckor sen jag startade min personliga utmaning om att gå minst 5 km varje dag, med undantag om det är något speciellt (typ i helgen när jag kände att jag verkligen inte hann). Tillsammans med det har jag varit noga med att ta min dagliga vitamintablett. Och jag tycker nog att jag känner mig lite piggare, så jag ska absolut fortsätta med det här konceptet.

 

Jag ställde klockan på 06.15 för att förhoppningsvis göra ordning mig ifred och här sitter jag nu vid köksön, äggen kokar på spisen och Nyhetsmorgon på TV. Har sminkat mig och kanske till och med hinner äta innan de små vaknar? Ljuvligt med en stund helt själv. Även om jag faktiskt alltid saknar deras små pussar, kramar och händer att hålla när de sover ♡

 
 
IMG_5220

IMG_5226

Har fortfarande lite småfix att ordna med minisarnas rum men jag inväntar några vägghyllor som jag vill ha. Deras &-lampa passar perfekt i deras rum tycker jag, med tanke på att de delar rum. Halvt i alla fall, Aston kommer in till oss någon gång på natten. Igår till och med i samband med att vi gick och la oss. Snark. Hade varit mycket mysigare om han inte lekte karatekid varje natt och ska ligga tvärsöver sängen… Bör tilläggas att vi har en 160 cm säng haha.

 

Ha en härlig fredag hörrni!

 

 


Kommentarer


 1. Mikaela 26 januari, 2018 on 15:59 Svara

  Vart är sängbordet ifrån? ?

  • Evelina 26 januari, 2018 on 16:13 Svara

   Det är också från Jollyroom ? (Alice & fox)

   • Mikaela 26 januari, 2018 on 18:21 Svara

    Tack ?

 2. Agneta 27 januari, 2018 on 20:15 Svara

  Måste bara säga, tänker på det varje dag jag går in och läser här, att headerbilden på dig och M är så fin! Man blir liksom glad av den, så mycket kärlek i den❤️!

  • Evelina 27 januari, 2018 on 23:08 Svara

   Åhh ❤️❤️❤️ Jag gillar den med massor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna