VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

KLÄNNINGSJAKT

 • Inlägg av:
 • Datum:
 • Kategori: Tips

Idag är det en månad tills min storasyster gifter sig och jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig angående min klänning. Har köpt en som jag inte riktigt vet om den är tillräckligt fin så kommer nog leta in i det sista, ifall något bättre dyker upp hehe. Det är en fin klänning, men kanske lite mer kalasfin? Äh vi får se! Allt går ju att piffa upp med rätt smycken och sådär. Och herregud, oavsett min klänning så kommer det ju bli en MAGISK dag!

 

Kollade på klänningar på Nelly igår kväll och måste bara tipsa er som ska gifta er om att en bröllopsklänning inte behöver kosta en förmögenhet. T.ex den här skönheten:

 

302058-0001_01302058-0001_02

Om jag och Mange ska förnya våra löften vill jag nog ha spets. Eller vill jag det? Trodde att jag ville ha det sist också men då blev det ju ingen spets alls haha. Och vem vet vad som är på tapeten då, om det ens blir aktuellt. Men tanken på att göra det med alla vuxna barn med tycker jag är fin.

 

Idun har haft ännu en febernatt. Jag har varit vaken med henne några timmar innan jag skulle somna med henne i hennes säng. Den är 135 cm lång eller något sånt tror jag haha. Tur att jag alltid sover ihopkurad till en boll. Försökte smita in till min säng strax efter 06 men då vaknade hon igen och följde med in, sen vaknade Aston också som redan låg där. Trött dag i dag med andra ord 😉

 

Nu leker de för fullt och jag håller tummarna att det inte bara är nattens alvedon som sitter i. Och jag hoppas verkligen att Aston har klarat sig (peppar peppar) så allt kan bli som planerat imorgon när min kurs startar. Morgonens gulligaste var när Idun hostade och Aston frågade ”hur mår du”? Alltså så gulligt. Omtänksamhet är en väldigt fin egenskap.

 

Kram/E

 


Kommentarer


 1. Astrid 24 januari, 2018 on 19:10 Svara

  Ikke h it eller rød kjole i andres bryllup Det hvite for at bruden er i hvitt Rød for mange synes det er mere en selskaps kjole, og rødt fenger veldig oppmerksomhet Mulig dette er gammeldags, rødt synes jeg er det mest sexy fargen Komme i hvitt, synes jeg ikke passer, hvis bruden er hvit Bare ett synspunkt Det er jo du som vet dette, og også du som kjenner gjestene som kommer Lykke til

  • Evelina 24 januari, 2018 on 19:18 Svara

   Jag ska alltså INTE ha klänningen på bilden om du syftar på den? Var bara ett tips på klänning till brudar som letar prisvärd bröllopsklänning ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna