VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

VI HÅLLER OSS NOG HEMMA

Det var en dunderfebrig Idun hela dagen igår och hela natten inatt. 40.5 hade hon vid midnatt inatt så det tog ett tag innan vi fått i henne alvedon och hon lugnat ner sig, hon var verkligen helt förstörd stackarn. Väckte såklart Aston och sen skulle båda ha mamma hehe. Det är ju mysigt att de vill vara med mamma, men att dela sig på två är ju helt omöjligt. Mange som skulle upp vid halv sex fick alltså också vara vaken och det tog ett bra tag (ca två timmar) innan båda var nöjda. Tur i oturen att jag inte har något i skolan förrän på torsdag och kan vara hemma utan något som helst dåligt samvete, det har man ju ofta annars men inte mellan två kurser. Fick mail från förskolan om att det varit flera fall magsjuka nu också så valet att ha båda hemma är inte svårt. Bästa svärmor ringde från Spanien innan för att höra hur det var med Idun idag, och hon sa att hon tar dom på torsdag när både jag och Mange har viktigt möten/föreläsning.
 
Jag var ute och gick i nästan två timmar igår kväll, 1,5 timme med Karro. Iskallt men jättehärligt efter en innedag. Vi får se om vi tar oss ut på baksidan senare i eftermiddag i alla fall, idag verkar Idun helt klart piggare. Man kan säga att hon till och med verkar ta igen dagen i soffan hehe. Hon tjatar på non stop och verkar lite speedad, som om hon faktiskt vill ta igen missad lektid. Det är ju annars en lugn tjej vi har.

 

 


 

Något bra med att Idun sov i soffan stor del av dagen igår? Jag och Aston fick lektid bara han och jag. Det kändes jobbigt och sorgligt att inse att det inte har blivit många sådana i hans liv. Han kom så tätt efter Idun och glider liksom ofta bara med. De två leker ju mycket också. Men Idun hade ändå ett år med oss själva menar jag, det har inte Aston haft. Vilket säkert innebär att han heller inte saknar det, men JAG kände att jag saknar det med honom. Får ta mig såna där stunder oftare helt enkelt, bara han och jag ♡

 
 

 

Jag och superdad på vår lunchdejt förra veckan. Är så oändligt tacksam för att han alltid finns där för barnen (och indirekt också för mig), som inatt när han går upp han också utan att jag behöver be honom om det, trots att han ska upp och jobba tidigt. Teamwork är så otroligt viktigt, alla dagar (och nätter)!

 
 


Kommentarer


  1. Elina 23 januari, 2018 on 12:28 Svara

    Uja, vi har också sjuka hemma hos oss. Magsjuka!! Hittills bara en som kräks dock ?

  2. Inne hos Ina 23 januari, 2018 on 17:30 Svara

    Så fina ni är, både barn och vuxna 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna