VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

SKINNDETALJER OCH GOSIG PÄLS

Har sett fram emot ännu en helg med snön men nu hörde jag att det ska bli 9 grader imorgon och då kommer väl snön mest troligt att smälta bort igen. Hade varit så mysigt med en korvgrill och pulkaåkning med vänner vid stugan! Pulkaåkning med hjälm! Ni är många som har skrivit att ni använder hjälm på era barn, jag får väl skylla på att jag inte åkt i pulkabackar med andra människor på jag vet inte hur många år. Av någon anledning har vi alltid varit själva, och har det varit någon enstaka där har de inte haft hjälm. Har alltså inte sett att man brukar ha det, även om det såklart är rätt logiskt med tanke på hur snabbt (och illa) det kan gå.


IMG_5295

Invigde min nya jacka i trädgården innan idag och den fick mer än godkänt när det kommer till gosighet och att hålla mig varm. Älskar det fluffiga fodret (som går att knäppa loss) och den stora luvan, också med konstpäls. Den finns hos Style level som just nu har en härlig rea, även jackan är på rea.


IMG_5271IMG_5280IMG_5267IMG_5291

Tycker det är så fint att blanda material på ett plagg, som svarta skinndetaljer till det gröna tyget på den här jackan.


Det blev ingen lång stund ute, Idun är fortfarande inte pigg. När alvedonen släppte kom febern tillbaka. Håller tummarna för att lilleman klarar sig i alla fall, annars känns torsdagens kursstart hotad. Vet inte om svärmor vill ha de små om de är sjuka, inte jag heller egentligen såklart… Snart kommer pappan i huset hem från jobbet, då ska vi följa med ut på en biltur till stugan. Skönt att få se något mer än hemmet idag, men jag tror det blir en promenad för mig senare också.


KRAM!Kommentarer


 1. Diana 23 januari, 2018 on 15:44 Svara

  vilken snygg jacka!!

 2. Nattis 23 januari, 2018 on 17:14 Svara

  Bara ett tips till alla här! 150kr GRATIS för klippning, hårdvård, massage mm i appen TIMMA. Registrera bara med koden​ FFOTFC. Ingen insättning behövs, jag fick pengarna direkt i appen! 🙂

 3. Katarina 23 januari, 2018 on 17:41 Svara

  Hej Evelina! Har inget med inlägget att göra men har scrollat bakåt och kan inte hitta nåt om detta. Min sambo h jag planerar bröllop men kan inte riktigt bestämma oss för hur vi vill ha det. Att åka utomlands bara vi och vår dotter är ert alternativ och då kom jag att tänka på att det var så du och din man gjorde. Vigseln verkade jättefin, men vad gjorde ni efteråt? Det är det som är mitt största frågetecken. Tänker att det kan vara en risk för att man sitter där i bröllopskläder på en restaurang och känner sig helt ensamma och malplacerade, haha! Vad gjorde ni efter vigseln och resten av dagen? Kram

 4. Marlene 24 januari, 2018 on 09:27 Svara

  Hjälm är ett måste här i Norrland. Barnen lever i princip i sina hjälmar på förskolan. Räcker med att de halkar och faller baklänges på gården liksom…. ? Better safe than sorry känner jag ?

 5. maarit 24 januari, 2018 on 10:34 Svara

  Fin jacka o du är jättefin i håret, färgen passar dig så fint 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna