VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BF 14 JULI

För ett tag sen berättade jag om något som gjorde mig hur glad som helst. Nu kan jag äntligen dela med mig! Det är nämligen så att min älskade lillasyster ska bli mamma! Och jag moster för tredje gången. Åhhh vad jag längtar! Är ju moster sedan innan, men jag vet inte. Jag tror att det känns extra mycket att just hon ska bli mamma eftersom jag har varit liiite som en mammafigur på något vis. Sen att jag är 10 år äldre kanske också bidrar till den känslan hehe.


Världens bästa Beccis som kommer bli världens bästa mamma ♡Lilla bebisen i magen är nu 14+4 veckor. BF är 14 juli. När jag var nere hade jag med lite bebisgrejer, bl a babysittern från Petite Cherie som ni kan skymta i kartongen i bakgrunden.


Fördel med att mannen jobbar i samma stad som där lillasyster bor? Man kan luncha med honom! Det händer ju inte speciellt ofta längre. Inte för att det gjorde det innan heller i och för sig haha, det skulle väl vara när Aston låg i magen och vi hade ultraljud var och varannanvecka. Då brukade vi ta en lunch tillsammans på samma gång, för att göra det hela roligare (det var tyvärr ultraljud pga varningstecken för det mesta).Och fördel med att självstudier? Man kan sitta lite överallt och inte bara hemma. Imorgon ska rapporten in.På hemvägen åkte jag förbi mitt i tonåren andra hem. Men det var ingen där så jag åkte efter att bara ha tittat på hästarna en liten, liten stund. Stallet. Där tillbringade jag många timmar. Sov många nätter. Ja en natt sov jag till och med tillsammans med en häst i en box haha. 13 år gammal och döledsen för att ”min” häst hade sålts till holland och skulle hämtas dagen efter. Ja hjälp… De var mitt liv och min räddning under några år, hästarna. Och jag saknar hästdoften och ridningen SÅ mycket. När jag blir klar med min utbildning ska jag ta tag i det igen tror jag. Då kommer jag behöva någon form av terapi för att hantera allt tungt i jobbet.
Kommentarer


 1. Elina 18 januari, 2018 on 15:20 Svara

  Åh vad kul! Jag har också en lillasyster som är tio år yngre och blir nästan tårögd av glädje om jag tänker på den dagen hon blir mamma ❤️

 2. Vickan 18 januari, 2018 on 15:43 Svara

  Vad roligt att bli moster igen, grattis! ?

  Hästar är världens bästa terapi skulle jag säga ? fint ställe!

 3. Diana 18 januari, 2018 on 20:58 Svara

  Åh vad kul !! GRATTIS
  vad glad jag blir för er skull. <3

 4. Hanna 21 januari, 2018 on 06:36 Svara

  Åh vad roligt! Stort grattis. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna