VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

UNDERSTIMULERAD

Älskade Idun som alltid har tyckt om att leka lekar för sig själv (och nu kan inkludera lillebror i diverse sammanhang haha)(de brukar leka att de säljer böcker (?), går till jobbet eller gör kaffe).


Jag tycker nog att mitt lilla experiment om att gå mer och kanske framför allt vara ute mer börjar göra skillnad. Att jag börjar känna mig piggare. Sen hjälper det såklart att inte vara förkyld längre (peppar peppar), har ju varit det mer eller mindre konstant i typ 2 år nu känns det som. För sover likadant gör vi fortfarande (att Aston ”stör” lite nattetid), så det har inte ändrats. Jag väljer helt enkelt att tro på fördelarna med luft och motion 🙂


Sen kanske det hjälper att jag har fått en liten morot till vad jag VILL det närmsta året, fram till examen. Har kommit fram till att den senaste deppigheten nog också beror på att jag har känt mig understimulerad. Jag saknar att ha ett jobb att gå till. Träffa kollegor, och liksom göra något mer än ”bara” plugga och blogga. Jag tycker det är svårt att bli utmanad med bara skrivande och jag behöver nog bli det, utmanad. Vill inte bara ha ett jobb som kretsar kring mig så mycket. Eller är det framför allt en bloggtorka jag har?? Självklart är jag tacksam för att mina förutsättningar gör så att minisarna aldrig går på förskola långa dagar, och att vi har mycket tid att styra över själva. Men ja. Något fattas ändå. I alla fall. Jag kommer att ansöka om en grej och ni får gärna hålla tummarna för mig. Berättar självklart mer när jag också vet mer! Åhh ni vet känslan när man verkligen, verkligen vill och önskar något?? Så känner jag just nu.


KRAM!Kommentarer


  1. Helen 17 januari, 2018 on 12:29 Svara

    Hej, är precis i samma sits, kanske beror min nedstämdhet också på att jag är understimulerad, har ett jobb som inte utmanar mig så mycket längre vilket smittar av sig på hur jag mår utanför arbetet. Har lite tappat förmågan att ta tag i saker och längtan efter att vara social. Spännande att höra vad du ska hitta på, håller tummarna 🙂

  2. Lollo 17 januari, 2018 on 15:51 Svara

    Jag hittade tillbaka till din blogg för några dagar sedan efter flera år av uppehåll i bloggläsandet. Roligt att du fortfarande bloggar!

  3. Linda 18 januari, 2018 on 14:41 Svara

    Har ni haft ute någon expert och gjort mätningar på luften hemma hos er? (Kollat mögel mm). Jag tänker om du har känt dig förkyld från och till i två år, och ni köpte radhuset för typ två år sedan?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna